NEW NAME | SAME CORE

AND MORE

Waarom veranderen…..

Onze topprioriteit is het leveren van een altijd up-to-date, breed en high-end industrieel softwareportfolio aan onze klanten en partners. We hebben op verzoek van AVEVA onze naam veranderd in AVEVA Select Benelux om die verbreding en verbinding te bekrachtigen.

Wonderware Benelux was een succesverhaal en dat gaan we doorzetten als AVEVA Select Benelux. Een nieuw hoofdstuk met dezelfde hoofdpersonen. Deze zeer intensieve samenwerking met AVEVA is een bevestiging van ons langdurige én voortdurende, duurzame partnership dat precies laat zien waar we samen voor staan; het allerbeste advies, superieure service en verkoop van het totale AVEVA portfolio in België, Nederland en Luxemburg.

​Voortaan komt u ons overal tegen onder een andere naam. Een NIEUWE NAAM. Een nieuw logo en een opvallend nieuwe corporate identity, maar we houden vast aan de OUDE VERTROUWDE KERNWAARDEN, de bekende toewijding ÉN MEER.

Voor wat betreft onze aanpak, de samenstelling van het team en de contacten met u, verandert er helemaal niets, maar het grote voordeel is dat vanaf nu het gehele AVEVA portfolio inclusief support voor u direct beschikbaar is.

We hebben een FAQ-pagina opgesteld die antwoord geeft op vragen die u kunt hebben over deze verandering. Uiteraard zijn we graag bereid om al uw andere vragen te beantwoorden, dus aarzel niet wanneer u additionele informatie wenst.

The only constant in life is change. – This change is one we accept with an open heart.

​Wij kijken ernaar uit om – onder onze nieuwe naam AVEVA Select Benelux – de prettige samenwerking met u voort te zetten.

Vriendelijke groet,

Mark Satink

info@benelux.avevaselect.com

Veelgestelde Vragen

BrandingTechnischLegalContact

Waarom heten we voortaan AVEVA Select Benelux?

Voortaan heeft u toegang tot het gehele AVEVA productassortiment, de meest betrouwbare high-end Industriële software ter wereld!
Het aanbod van Wonderware en Citect is breed bekend en gewaardeerd op het vlak van toegepaste Operations software (Monitor & Control). Aangevuld met het AVEVA portfolio hebben we vanaf heden ook krachtige oplossingen op het gebied van Engineering (Design & Built) en Performance (Analyze & Optimize) toepassingen.

Wie of wat is AVEVA?

AVEVA is al vele jaren lang wereldmarktleider op het gebied van industriële software-oplossingen. AVEVA ondersteunt en versnelt de digitale transformatie van industriële organisaties door complexe operationele processen beheersbaar te maken.
Het hoofdkantoor van AVEVA is gevestigd in Cambridge (UK) en wereldwijd werken er ruim 6.000 medewerkers verdeeld over circa 90 vestigingen in meer dan 40 landen.

Wanneer gaat de (naams)wijziging in?

Achter de schermen zijn we er al een tijd mee bezig, maar met ingang van 1 oktober zult u de transformatie van Wonderware Benelux naar AVEVA Select Benelux echt gaan zien.

Blijven jullie wel the KnowledgeXchange organiseren?

Jazeker. We blijven dit jaarlijks terugkerende en zeer goed bezochte event organiseren en zullen binnenkort de definitieve data voor de editie van 2022 communiceren. Dezelfde opzet als voorheen, alleen de naam verandert; AVEVA Select Benelux Summit. We hopen u te mogen verwelkomen op de AVEVA Select Benelux Summit 2022 in juni 2022.

Krijgen we voortaan technische ondersteuning door een ander supportteam?

Nee, ons lokale technische supportteam blijft als vanouds met raad en daad voor u klaarstaan. Zo ondersteunen we net als voorheen de lokale partners en eindgebruikers met elk denkbaar technisch vraagstuk.
Voor technische ondersteuning neemt u contact op via techsupport@benelux.avevaselect.com of de volgende onveranderde telefoonnummers:
Nederland – 0800-8353739
België – 0800-78510

Kunnen we de huidige casereferenties en emailcorrespondentie voor lopende zaken blijven gebruiken?

Ja, onze bestaande interne systemen blijven onveranderd, enkel het emailadres wijzigt.
Alle Wonderware-Benelux domain email accounts worden doorgezet naar de juiste adressen.

Is mijn Customer FIRST agreement onveranderd?

Ja, er verandert niets aan alle gemaakte bestaande afspraken en dat geldt dus ook voor Customer FIRST agreements.

Zijn onze bedrijfscertificeringen en de individuele productcertificeringen nog geldig?

Ja, AVEVA omvat het gehele 100+ solution portfolio compleet met alle gangbare merken die voorheen succesvol door ons werden gevoerd, waaronder uiteraard Wonderware en Plant SCADA (voorheen Citect SCADA) die nu zijn ondergebracht onder de vlag van AVEVA.

Zijn er ook nieuwe producten?

Ja, vanaf nu kunnen we op drie gebieden – Engineer, Operate en Perform – end-to-end oplossingen bieden doordat we het totale AVEVA Portfolio leveren.

Heeft dit impact op uw product- en serviceaanbod?

Met het uitgebreide(re) portfolio vergroot het speelveld en kunt u (nog) beter inspelen op vragen uit de markt. De samenwerking met u als klant of partner en de marktbenadering blijven onveranderd. Wij garanderen dat we net als voorheen onze kennis blijven vergroten en deze kennis met u blijven delen. Onze focus is erop gericht om een betrouwbare, loyale kennis- en sparringpartner voor u te blijven – voor onze business partners en eindgebruikers – zodat er optimaal gebruik gemaakt wordt van de rijke softwarefunctionaliteit van onze oplossingen.

Is er iets gewijzigd in de eigendomsstructuur/verhoudingen met de transitie van Wonderware Benelux naar AVEVA Select Benelux?

Nee.

Heeft de rebranding gevolgen voor bestaande afspraken en lopende contracten?

Nee.

Worden documenten die zijn uitgegeven vóór de naamswijziging nog gewoon geaccepteerd?

Ja.

Resulteert de nieuwe naamstelling in een nieuw BTW-nummer en/of nieuw KvK-nummer?

Nee.

Worden orders van vóór de rebranding gewoon uitgeleverd?

Ja, de rebranding heeft geen effect op lopende orders en afspraken.

Hebben de medewerkers van voorheen Wonderware nieuwe mailadressen en zo ja wat is dan het nieuwe mailadres?

Ja, de emailadressen van de Wonderware medewerkers zijn gewijzigd, de naam wordt voortaan gevolgd door @benelux.avevaselect.com
Het ziet er als volgt uit: example@benelux.avevaselect.com
Alle bekende Wonderware-Benelux domain email accounts worden doorgezet naar het juiste nieuwe adres.

Kan ik nog net als voorheen connecten op alle social media?

Ja. Alle bestaande social media accounts worden omgezet naar AVEVA Select Benelux. Indien u nog niet met ons ‘verbonden’ bent dan nodigen we u van harte uit om dat nu te doen zodat u voortaan op de hoogte bent van al onze activiteiten, events etc.

LinkedIn
Facebook
Instagram
Twitter

Achter de schermen

Voelt u zich nostalgisch?

Geef uw gegevens op voor een Wonderware giftbox

**Let op: uw persoonlijke gegevens zullen alleen worden gebruikt voor leveringsdoeleinden en GEEN andere marketing-gerelateerde activiteiten

© 2021 By AVEVA Select Benelux formerly Wonderware Benelux.